Instruktori

PROLEĆNA ŠKOLA FSS (VIDEO)

12.04.2019.

Prolećna škola FSS  održana je  u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a pod lupom Instruktorske službe FSS za igrače generacije  2005 i 2006. godište.

Kordinator Instruktorske službe FSS  Borislav Cvetković i nosilac stručnog dela programa instruktorske službe Dalibor Zorko sproveli su plan i progam  Instruktorske službe FSS u saradnji sa Regionalnim i Okružnim instruktorima FSS.

Na kampu se radilo dva puta dnevno gde je prepodnevni trening bio Opšti trening (koordinacija, motorika, brzina, tehnika sa loptom i bez lopte), a popodnevni trening je bio Specifični trening baziran na prostorima i elementima iz igre (1:1,1:2,2:1,2:2,3:2,2:3,3:3,4:4)

Pored instruktora u rad sa igračima su bili uključeni i treneri specijalisti (trener golmana, fizičke pripreme, tehničke pripreme..). Gost kampa je bio naš bivši reprezetativac i internacionalac Danko Lazović, koji je bio zadužen za rad sa napadačima.

Rad škole protekao je pod nadzorom stručnog medicinskog tima  FSS.

Pored fudbalskih aktivnosti na kampu su bile zastupljene nastavne i obrazovne aktivnosti, časovi engleskog jezika, ishrane sportista i psihologije ličnosti sportista. Nastavu su obavili profesori fakulteta za sport.