Vesti

ZAVRŠENA JESENJA ŠKOLA ZA GENERACIJU 2007. | SELEKTOR LJUBIŠA TUMBAKOVIĆ ODRŽAO PREDAVANJE BUDUĆIM ASOVIMA SRPSKOG FUDBALA

23.10.2020.

U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi završena je Jesenja škola fudbala za igrače rođene 2007. godine. Sproveden je plan i program Instruktorske Službe FSS, koji podrazumeva odnos opšte i specifične pripreme kao i podizanje svesti o značaju obrazovanja. Pored trenažnih aktivnosti, organizovane su i radionice u vidu nastavnih i obrazovnih aktivnosti (ishrana sportista, psihologija ličnosti sportiste, sportski kviz o istoriji fudbala…)

Gost kampa je bio selektor A selekcije Ljubiša Tumbaković koji je družeći se sa dečacima strpljivo odgovarao na mnoga pitanja. Na kraju druženja ostavio je snažnu poruku svim instruktorima i dečacima da srpski fudbal ima lepu budućnost, da dolazi novi talas  talentovanih dečaka, a na svima koji radi u struci zadatak je da im se omogući lep razvoj i pomogne u njihovom fudbalskom sazrevanju.

Škola je organizovana u skladu sa svim naredbama i preporukama zaštite Vlade Republike Srbije od virusa COVID – 19, tako da su, između ostalog, svi učesnici imali negativan PCR test.