A selekcija

PLANETWIN 365 PLATINASTI SPONZOR FSS

05.06.2017.

Planetwin 365 i Fudbalski savez Srbije potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji čime je Planetwin 365 postao prvi oficijelni betting partner Fudbalskog saveza Srbije i dobio status Platinastog sponzora.
Planetwin 365 je postao jedan od najcenjenijih evropskih brendova u oblasti priređivanja igara na sreću, a uspešno poslovanje prošireno je i na oblast društvene odgovornosti,kako kroz pomoć mnogim humanitarnim organizacijama u EU, tako i u Srbiji. Deo sistema je SKS 365 Fondacije.
Osim brojnih nagrada za fer plej i uspešno poslovanje, Planetwin 365 je partner najvećih fudbalskih asocijacija u borbi protiv nepravilnosti na sportskim manifestacijama. U Srbiji Planetwin 365 mreža kladionica broji više od 200 maloprodajnih objekata, dok na svetskom nivou ta cifra prelazi brojku od 4000. Pored Srbije, Planetwin 365 je najprisutniji u Italiji, Španiji, Austriji, Belgiji i Crnoj Gori. Globalni promoter brenda Planetwin 365 je Roberto Karlos, veliko fudbalsko ime, čija se poseta uskoro očekuje u Srbiji. Planetwin 365 kao Platinasti sponzor FSS-a podržaće razvoj sportskih i poslovnih aktivnosti saveza, podržaće fudbalsku reprezentaciju u kvalifikacijama za SP u Rusiji, a sve u cilju promovisanja vrednosti Fudbalskog saveza Srbije i Kompanije Planetwin 365.


Posle potpisivanja ugovora, Planetwin 365 organizovao je nagradnu igru „Spin and win“ u kojoj su učestvovali fudbaleri i novinari.
Svečanom činu potpisivanja ugovora prisustvovali su Milan Janković, direktor marketinga Planetwin 365 i Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS,odnosno selektor Slavoljub Muslin i igrači, braća Matić, Nemanja i Uroš,kao i Luka Milivojević.