A selekcija

ORLOVI U TORINU, ALEKSANDAR PRIJOVIĆ I MILOŠ VELJKOVIĆ: ŽELIMO DOBAR REZULTAT U OBA MEČA

22.03.2018.

Najbolja reprezentacija Srbije otputovala je u Italiju gde će u petak, 23. marta od 20,30 na stadionu Torina da ima prvu od dve provere pred majsko okupljanje selekcije za završne pripreme pred Svetsko prvenstvo u Rusiji.Rival je Maroko, takođe učesnik samita najboljih u Rusiji, a onda i Nigerija.
Neposredno pred polazak na raspolaganju medijima bio je Aleksandar Prijović,strelac zlatnog gola u noći kada smo pobedom protiv Gruzije overili plasman na Svetsko prvenstvo…
-Spremni smo za ove dve utakmice, idemo da pobedimo, ostvarimo dobar rezultat i napravimo lepu uvertiru za ono što nas kasnije očekuje – rekao je Aleksandar Prijović.- Ko će da igra i bude starter, pitanje je za selektora, a na nama igračima je da budemo spremni.

Napadač grčkog Paoka pohvalio je atmosferu u reprezentaciji, a slično razmišlja i „zlatni orlić“ Miloš Veljković, koji želi da se nametne u narednim duelima…
-Bio sam povređen, oporavio sam se, odradio i trening, tako da sam spreman – kaže defanzivac Verdera.- Svaki igrač želi da igra, ali odluka je samo na selektoru. Nadamo se dobrom rezultatu u oba meča.
Selektor Mladen Krstajić zbog povreda ne može da računa na Vujadina Savića i Sergeja Milinkovića – Savića, ostali igrači su spremni.