Vesti

ORLOVI | GOL I ASISTENCIJA SERGEJA, BLISTAO RAJKOVIĆ, TADIĆEV GOL ZA UTEHU, STARTERI RISTIĆ, KOSTIĆ, MLADENOVIĆ, MILIVOJEVIĆ, ĐURIČIĆ, LAZOVIĆ

07.12.2020.

Skroman vikend naših reprezentativaca koji je sjajnom partijom obeležio Sergej Milinković – Savić. As Lacija predvodio je svoj tim do važne pobede u gostima protiv Specije (2:1), fenomenalnim golom i asistencijom. Blistao je i Predrag Rajković u remiju Remsa protiv Nice (0:0), definitivno bio najzaslužniji za osvojeni bod.

Na Ostrvu je dobro izdanje prikazao Luka Milivojević u pobedi Kristal Palasa u Birmingemu (5:1) protiv VBA. Filip Đuričić je sa Sasuolom izborio bod na Olimpiku (0:0) u duelu sa Romom, isto kao Darko Lazović sa Veronom u meču sa Kaljarijem (1:1). Mihailo Ristić je vodio bitku sa napadačima „svetaca“, a PSŽ je slavio u Monpeljeu (3:1). Filip Kostić je bio sasvim solidan u remiju Ajntrahta sa Borusijom iz Dortmunda (1:1), a standardno dobru formu potvrdio je Filip Mladenović u novoj pobedi Legije, sada protiv Lehije (2:0). U Holandiji je viđeno ono što se zaista retko događa, poraz Ajaksa, a da čudo bude veće, sve se desilo u Amsterdamu. Slavio je Tvente (2:1), a gol utehe za „kopljanike“ postigao je Dušan Tadić.