Vesti

NOVI RADNI VIKEND, DELEGACIJA FSS U AMSTERDAMU, POSETA I DORTMUNDU | TADIĆEVA RAKETA ZA APLAUZ STEVANA STOJANOVIĆA

30.04.2022.

Ajaks nastavlja svoj put do novog naslova najbolje ekipe u Holandiji, a sve po notama Dušana Tadića. Ispalio je kapiten Orlova pravu raketu u meču sa Cvoleom i tako najavio trijumf (3:0) koji je približio „kopljanike“ šampionskom prstenu. Spektakularan gol iz lože stadiona u Amsterdamu, aplauzom je ispratila i delegacija FSS na čelu sa direktorom „A“ reprezentacije Stevanom Stojanovićem.

Posle meča kapiten Orlova razgovarao je sa direktorom najboljeg nacionalnog tima Srbije koji je bio u društvu tim menadžera „A“ selekcije Nemanje Filipovića. Tema naravno mnogo, a fokus je bio na predstojećim junskim akcijama i mečevima u Ligi nacije.

Aktivan radni vikend van Srbije imao je i Bratislav Živković, jedan od trenera u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića. On je ispratio  utakmicu nemačkog šampionata u Dortmundu, gde je domaća Borusija izgubila od Bohuma (3:4).

Reprezentaciju Srbije u junu očekuju utakmice u Ligi nacija protiv Norveške i Slovenije u Beogradu, odnosno Švedske i Slovenije u gostima.