Arhiva

Nenad Lalatović: Imali smo mnogo prilika, sreća nije bila uz nas,a onda jedanaesterac...

20.06.2017.

Selektor Nenad Lalatović razočaran nekim stvarima na koje nije mogao da utiče u meču sa BJR Makedonijom ostao je skoro bez glasa i na konferenciji za medije na pitanja je odgovarao uz mnogo napora, promuklim glasom.
-Mislim da nismo imali sreće, jer primiti gol iz jedanaesterca…Igrali smo svih 90 minuta, ponovo smo promašili veliki broj prilika i sreća definitivno nije bila naš saveznik. Da smo je imali malo više samo u prvom poluvremenu, ova utakmica bi bila rešena. U obe utakmice smo propustili mnogo šansi i onda, kako to biva, sledi kazna. Ponovo kažem, sreća nije bila uz nas, jer kako drugačije opisati onu situaciju iz 92. minuta kada je Živković uputio udarac a lopta pogodila stativu. Nemam šta da zamerim mojim igračima, mnogo su hteli, mnogo su želeli, ali…- rekao je Nenad Lalatović.

Selektor je obrazložio i izmene…
-Mislim da smo dominirali sve vreme, Gajića sam morao da zamenim u poluvremenu zbog udarca koji je dobio, Grujića jer je imao žuti karton i pretio mu je crveni . Jednostavno, kada vi napadate sve vreme i primite gol iz jedanaesterca koji se svirao kako se već svirao, onda…Bili smo bolji i zaslužili smo više.
Makedonske medije interesovalo je da li njihova reprezentacija može da pobedi Portugal…
-Reprezentacija Makedonije nije slučajno ovde, a selekcija Portugala mora ozbiljno da ih shvati ukoliko žele da ih pobede – zaključio je Nenad Lalatović.