U 16

Mlađa kombinovana kadetska selekcija igrala nerešeno protiv Tadžikistana u 1. kolu Razvojnog turnira -1:1(1:0)

09.05.2018.

 

STRELCI: 1:0 Đuričković 25, 1:1 Zoirov 90. Stadion: SC FSS. Gledalaca:oko 100. Sudija: Dejan Gligorijević.
SRBIJA: Kosovac, Luković, Kljajić, Đurović, Drezgić, Nikolić, Mladenović, Baić, Rašković, Radmilović, Đuričković. Igrali su još: Ikanović, Perduv, Veljović, Bogdanović, Milić, Radivojević.
TADŽIKISTAN: Karimov, Kholov, Nazarov, Utfulaev, Šaripov, Zabirov, Ahmatov, Hasanov, Panjev, Zokinov, Ismoilov. Igrali su još: Rahmatov, Kholikov, Sangov, Miminšoev, Sionov, Zoirov, Emomali, Zaidinov.
U prvom kolu Razvojnog turnira u SC FSS u Staroj Pazovi, mlađa kadetska reprezentacija Srbije igrala je nerešeno protiv selekcije Tadžikistana – 1:1(1:0).
Srbija je igrala u kombinovanom sastavu bez velikog broja standardnih igrača, jer selektor Ivan Đukanović želi da proveri još neke kandidate pred jesenji start u prvom krugu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.


Prvi deo susreta naši kadeti su rešili u svoju korist, a tada je rezultat mogao biti i ubedljiviji. U nastavku su gosti pokazali određeni kvalitet i uspeli da izbegnu poraz. Srbija je prethodno mogla da reši meč, ali je Veljović bio neprecizan sa bele tačke. U drugom kolu 11. maja od 16,00 sastaju se Tadžikistan – Jordan, od 19,00 Srbija – Indija.
U prvom meču turnira Indija je savladala Jordan 2:1 (2:1).