A selekcija

MLADEN KRSTAJIĆ:NEDOSTAJALO MIRNOĆE, UTAKMICA NAM JE POKAZALA ŠTA I KAKO UBUDUĆE

24.03.2018.

Mladen Krstajić
-Čestitao bih Maroku na pobedi. Nama je nedostajalo više mirnoće u igri, imali smo loših pasova samo iz razloga što smo hteli da odigramo pre nego što je to situacija zahtevala. Imali smo dosta akcija koje smo morali da završimo udarcem na gol, pogotovo u prvom poluvremenu a onda su se dešavale kontre.Imali smo i prekide, dobre situacije koje nismo iskoristili. Sada nam ostaje da sve dobro izanaliziramo, oporavimo se i okrenemo Nigeriji. Čestitao bih momcima na fer i korektnom ponašanju, angažovanosti, čeka nas sada Nigerija, a ova utakmica nam je pokazala šta i kako ubuduće.
Dušan Tadić
-Nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, bezveze smo primili golove. Penal nije postojao. I drugi gol…Imali smo neke situacije koje smo morali bolje da rešimo kada smo im oduzeli loptu na njihovoj polovini. Uigravamo se, drugačiji je sistem. Drago mi je i zbog jubileja, nije mala brojka, žao mi je što nije i bolji rezultat, ali idemo dalje, uigravamo se za ono što nas čeka u Rusiji.
Adem Ljajić
-Tvrda utakmica, igrali smo dobro, a oni su iz dve šanse dali dva gola na neke naše greške. Iz kontri. Imali smo nekoliko šansi, ali sada ne treba tugovati, glavu gore, ovo su prijateljske utakmice, okrećemo se Nigeriji kako bi odradili to najbolje što možemo.