Arhiva

IZ KOLEVKE FUDBALA U GOSTE FSS I SLAVIŠI KOKEZI

27.02.2018.

GREG KLARK PRVI PREDSEDNIK FS ENGLESKE KOJI JE POSETIO SRBIJU

 

Poseta koja bi mogla da ima prefiks istorijska, jer prvi put u goste Fudbalskom savezu Srbije došao je predsednik zemlje kolevke fudbala, Engleske. Greg Klark, prvi čovek Fudbalskog saveza Engleske u znak poštovanja prema FSS stigao je u posetu koja bi trebalo da predstavlja početak jedne lepe saradnje.
Za FSS to je nastavak aktivnosti koje za rezultat imaju ugled koji Savez uživa u svetu fudbala, jer posle boravka delegacije UEFA na čelu sa predsednikom Aleksandrom Čeferinom, zatim i prvog potpredsednika UEFA Karla Erika Nilsona, odnosno mnogih čelnih ljudi nacionalnih federacija, predsednik Slaviša Kokeza ugostio je u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi Grega Klarka, predsednika fudbalske asocijacije koja ima tradiciju dugu 155 godina.


Dva predsednika razgovarala su o mnogim fudbalskim pitanjima, saradnji dva saveza, a razgovorima je prisustvovao i Savo Milošević, potpredsednik FSS, nekada veoma poznato lice ostrvskog fudbala. Gost je obišao i Sportski centar FSS i nije krio zadovoljstvo onim što je video.