Futsal selekcija otputovala u Češku na prvi baraž meč za plasman na EP u Sloveniji

10.09.2017.

Futsal reprezentacija Srbije otputovala je danas u Češku gde je u utorak, 12. septembra u Homutovu, očekuje prvi baraž meč za plasman na UEFA Futsal EURO koje se iduće godine održava u Sloveniji od 30. januara do 10. februara.
Selektor Goran Ivančić za ovaj dvomeč sa Česima računa na golmane Miodraga Aksentijevića i Nemanju Momčilovića, odnosno igrače Mladena Kocića, Miloša Simića, Vladimira Milosavca, Denisa Ramića, Predraga Jovanovića, Slobodana Rajčevića, Marka Perića, Stefana Rakića, Andriju Stankovića, Dragana Tomića, Marka Pršića i Stefana Krstića.

U stručnom štabu selektoru Goranu Ivančiću pomagaće treneri Vojkan Vukmirović i Bojan Antonić, doktor Aleksandar Ristanović, fizioterapeut Dragan Ristović, tim menadžer Nemanja Nikolić i ekonom Nenad Dragaš.


Saigračima iz reprezentacije u Češkoj u Homutovu će se priključiti Mladen Kocić i Miodrag Aksentijević koji su imali obaveze sa svojim klubom, ruskim Tjumenom, a svi ostali izabranici selektora Gorana Ivančića bili su od 4. septembra na okupu kako bi se što bolje pripremili za prvo od dva iskušenja na putu do završnice kontinentalnogtakmičenja u Sloveniji.
-Fudbalski savez je učinio sve da veoma dobro odradimo mini pripreme i mogu da kažem da spremno idemo u Češku sa jasnim ciljem da na kraju ostvarimo naše ambicije – rekao je neposredno pred polazak, selektor Goran Ivančić.- Spreman je i Marko Perić koji je tri dana osećao povredu, ali odradio je poslednji trening i biće spreman za ono što nas očekuje u Češkoj. Dobro smo upoznati sa kvalitetom našeg rivala i uveren sam da ukoliko mi budemo na visini zadatka, onda će Srbija ponovo biti među najboljim selekcijama Evrope na futsal samitu u Sloveniji.