FSS i Sudijsko odeljenje u saradnji sa UEFA organizuje seminar Talent – mentor program za naše najtalentovanije žene sudije

20.09.2017.

Fudbalski savez Srbije i Sudijsko odeljenje FSS u saradnji sa Sudijskim odeljenjem UEFA organizuje u SC SS u Staroj Pazovi 20.09.i 21.09.2017. seminar Talent -mentor programa za naše najtalentovanije žene sudije.

Fudbalski savez Srbije je pre nekoliko godina započeo rad na Talent – mentor programu, a od kraja prošle godine izdvojen je specifičan program namenjen samo devojkama koje sude Super i Prvu ligu za žene. Gost – predavač na seminaru, ispred Sudijske komisije UEFA, biće instrukotr suđenja Dženi Palmkvist iz Švedske. U svojoj bogatoj karijeri Palmkvistova je, između ostalog, sudila finalnu utakmicu Lige šampiona za žene , kao i finale Olimpijskih igara za žene.
Seminaru će prisustvovati 18 talentovanih sudija, koji će kroz dvodnevnu edukaciju imati priliku da se upoznaju sa novim tendencijama u savremenom suđenju.
U poslednje dve godine ovo je šesti seminar koji FSS organizuje u saradnji sa FIFA ili UEFA sudijskim odeljenjem i sa međunarodnim predavačima.