A selekcija

DUŠAN TADIĆ I DUŠAN VLAHOVIĆ | IGRAMO HRABRO, NE BOJIMO SE NIKOGA, VI SAMO TREBA DA SE OPUSTITE I UŽIVATE

27.09.2022.

Kapiten Dušan Tadić je ponovo bio među najboljim akterima na terenu, besprekoran u pregledu igre, pravovremenim pasovima, sa loptama koje imaju oči. Uostalom, uvodne reči po okončanju meča, pred kamerama, dovoljno govore o njegovom samopouzdanju. Kapiten uvek sve vidi pre drugih na terenu.

„Normalno, već sam video, sve se već desilo u mojoj glavi… Vi samo treba da se opustite i uživate“, uz osmeh na licu je poručio Dušan Tadić za Arenu Sport.

Reprezentacija Srbije je ponovo pokazala kvlaitet, izborila se sa malim problemima na početku meča, zatim preuzela kontrolu igre i rešila utakmicu u svoju korist.

„Znali smo da je finale, da nam samo pobeda igra. Od početka smo se tako postavili. Imali su tu jednu priliku na početku, postavili smo igru i polako počeli da preuzimamo kontrolu. Prvi gol je bio plod brze igre i model kako treba da igramo“, dodao je Tadić.
Nije tajna, neki drugi treneri i selektori bi smatrali da napadači kao što su Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović ne mogu da igraju u tandemu, ali to nije slučaj i sa Stojkovićem.

„Jako smo srećni i zadovoljni ovom pobedom. Uvek smo išli na pobedu, igrali našu igru. To je naš stil, ovo je kruna svega. Sigurno da nam napadačka igra odgovara, taj stil nam odgovara, igramo hrabro ne bojimo se nikoga, slušamo mistera šta nam kaže. Nadam se da ćemo nastaviti ovako“, poručio je Vlahović.