U 18

DOBRO IZDANJE,ALI KRATKA RADOST MLAĐIH OMLADINACA U MEČU SA ŠPANIJOM NA KANARSKIM OSTRVIMA

05.02.2019.

STRELCI:0:1 Jočić 23, 1:1 Kamelo 24, 2:1 Krstović (autogol) 52, 3:1 Moleho 63. Stadion:Maspalomas.Sudija: Huan Luis Pulido Santana (Španija).

ŠPANIJA: Lopez, Gutierez, Kasas, Pačeko, Morante (Losada), Baranečea, Sanz, Kamelo, Ramon, Moleho (Banea), Morila (Vilfred).

SRBIJA:Krstović, Radmanovac, Stajić, Belić (Stojanović), Eraković, Stanojković (Bjelović), Đermanović (Zogović), Jočić, Momčilović (Adžibaba), Jovanović (Mitrović), Velikić (Dedijer).  

Mlađa omladinska reprezentacija Srbije poražena je u prvom meču turnira na Kanaraskim ostrvima od vršnjaka iz panije – 1:3(1:1). Izabranici selektora Ivana Jevića koji se spremaju za oktobarski start u kvalifikacijama za plasman na Evropsko prvenstvo, pokazali su se u dobrom izdanju protiv selekcije koja se nalazi u takmičarskom ritmu, pogotovo u prvom delu utakmice.

Orlići su dobru igru krunisali i lepim golom Bogdana Jočića, ali samo minut kasnije Španija je iskoristila pad koncentracije u našim redovima i preko Serhija Kamela Pereza vratila rezultatsku ravnotežu.U nastavku je domaća selekcija iskoristila umor u redovima naše selekcije (dug i naporan put) koja se za razliku od domaćih sastava ne nalazi u takmičarskom ritmu. Posle svega uspela provera protiv veoma jake selekcije.