A selekcija

AKREDITOVANJE ZA UTAKMICU SRBIJA - LITVANIJA

06.06.2019.

Sistem akreditovanja za utakmicu A reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije (stadion „Rajko Mitić“, 10. jun od 20 sati i 45 minuta) je otvoren od 5. do 9. juna (14 sati).

Neophodno je sledeće:

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koje, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice „A“ reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, to pravo imaju televizije “Nova S” kao “Sport Klub”).

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. Medijski partneri FSS

2. Sportske redakcije, odnosno mediji

3. Ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Vaše zahteve možete slati na mejl [email protected]  i još jednom vas molimo da se pridržavate navedenih vremenskih rokova, u suprotnom neće vam biti izdata akreditacija. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje i prijavom u UEFA. Kontrola će biti obavljena na ulazu. Za dobijanje akreditacije neophodna je fotografija akreditovane osobe (nalazi se na akreditaciji) koju možete uraditi na licu mesta odnosno prilikom preuzimanja akreditacije ili je poslati mejlom uz zahtev.

Da biste prisustvovali medijskim aktivnostima na stadionu „Rajko Mitić“ dan pred utakmicu, neophodne su akreditacije.

Informaciju o tome da li je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +381 064 818 0139.

Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje dva dokumenta: akreditacije i validne novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, Udruženje novinara Srbije, NDNV, AIPS, NUNS.

Akreditacije ćemo izdavati u prostorijama SD “Crvena zvezda”, ulica Ljutice Bogdana 1a prema sledećem rasporedu:

Subota, 8. jun od 12 do 18 sati

Nedelja, 9. jun od 12 do 18 sati

Ponedeljak, 10. jun od 12 sati do početka utakmice, 20.45.