A selekcija

AKREDITOVANJE ZA KVALIFIKACIONU UTAKMICU SRBIJA - VELS

31.05.2017.

 

Poštovani,
obaveštavamo Vas da je danas, u sredu, 31. maja 2017. godine, otvoren sistem akreditovanja medija za kvalifikacionu utakmicu za plasman na Svetsko prvenstvo – Rusija 2018, Srbija – Vels, koja će biti odigrana u nedelju, 11. juna 2017. godine, na Stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu, sa početkom u 20:45 časova.

Prijem zahteva za akreditovanje biće omogućen do srede, 07. juna 2017. godine, do 16:00 časova. Vaše zahteve za dobijanjem akreditacija šaljite na mejl adresu: [email protected], na memorandumu Vaše medijske kuće.

Zahtev mora da sadrži ime i prezime izveštača i poziciju na stadionu sa koje će izveštavati (print i elektronski mediji za novinarsku ložu, fotoreporteri za poziciju na terenu, radio izveštači za njima određene pozicije i televizijske kuće, koje nisu nosioci TV prava i koji, podsećamo, nemaju pravo snimanja utakmice). Akreditacija će sadržati fotografiju, što podrazumeva lično preuzimanje.

Akreditacije ćemo izdavati u Fudbalskom savezu Srbije, Terazije 3/VIII sprat, u četvrtak 08. juna i petak 09. juna 2017 – od 10:00 do 15:00 časova.
U subotu 10. juna 2017 i u nedelju, 11. juna 2017, na dan odigravanja utakmice, izdavaćemo odobrene akreditacije u Sportskom društvu Crvena zvezda (mala press sala, I sprat) od 12:00 do 20:00 časova.
Molimo Vas da blagovremeno preuzmete odobrene akreditacije, kako se ne bi stvorila gužva.

Informaciju o tome da li Vam je odobrena akreditacija možete dobiti pozivom na broj +381648180010.
Ulaz na stadion biće omogućen samo uz posedovanje dva dokumenta: akreditacije i overene novinarske legitimacije. Za identifikaciju će važiti legitimacije izdate od sledećih udruženja: USN Srbije, USN Beograda, DSN Vojvodine, Udruženje novinara Srbije, AIPS, NUNS i nacionalnih udruženja.

Zamena akreditacija, odnosno imena prijavljenih novinara, nije moguća i akreditacije će biti izdavane samo licima čija se imena nalaze na spisku akreditovanih. Svaka zloupotreba biće sankcionisana oduzimanjem prava na akreditovanje za utakmice u organizaciji FSS. Kontrola će biti obavljena na ulazu.

Broj mesta je ograničen, pa se zato mole redakcije da prijavljuju broj novinara prema stvarnim potrebama posla.

Fudbalski savez Srbije zadržava pravo da utvrdi konačan broj izdatih akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom i sledećim prioritetima:

1. medijski partneri FSS
2. sportske redakcije, odnosno mediji
3. ostali informativni mediji, u skladu sa tiražom i uticajem na medijskom tržištu

Molimo Vas da u celosti ispoštujete naznačeni rok za akreditovanje, jer u protivnom nećete moći da dobijete propusnicu za praćenje utakmice.

 

S poštovanjem,

SLUŽBA ZA MEDIJE FSS