А селекција

АКРЕДИТОВАЊЕ ЗА КВАЛИФИКАЦИОНУ УТАКМИЦУ СРБИЈА - ВЕЛС

31.05.2017.

 

Поштовани,
обавештавамо Вас да је данас, у среду, 31. маја 2017. године, отворен систем акредитовања медија за квалификациону утакмицу за пласман на Светско првенство – Русија 2018, Србија – Велс, која ће бити одиграна у недељу, 11. јуна 2017. године, на Стадиону „Рајко Митић“ у Београду, са почетком у 20:45 часова.

Пријем захтева за акредитовање биће омогућен до среде, 07. јуна 2017. године, до 16:00 часова. Ваше захтеве за добијањем акредитација шаљите на мејл адресу: [email protected], на меморандуму Ваше медијске куће.

Захтев мора да садржи име и презиме извештача и позицију на стадиону са које ће извештавати (принт и електронски медији за новинарску ложу, фоторепортери за позицију на терену, радио извештачи за њима одређене позиције и телевизијске куће, које нису носиоци ТВ права и који, подсећамо, немају право снимања утакмице). Акредитација ће садржати фотографију, што подразумева лично преузимање.

Акредитације ћемо издавати у Фудбалском савезу Србије, Теразије 3/ВИИИ спрат, у четвртак 08. јуна и петак 09. јуна 2017 – од 10:00 до 15:00 часова.
У суботу 10. јуна 2017 и у недељу, 11. јуна 2017, на дан одигравања утакмице, издаваћемо одобрене акредитације у Спортском друштву Црвена звезда (мала пресс сала, И спрат) од 12:00 до 20:00 часова.
Молимо Вас да благовремено преузмете одобрене акредитације, како се не би створила гужва.

Информацију о томе да ли Вам је одобрена акредитација можете добити позивом на број +381648180010.
Улаз на стадион биће омогућен само уз поседовање два документа: акредитације и оверене новинарске легитимације. За идентификацију ће важити легитимације издате од следећих удружења: УСН Србије, УСН Београда, ДСН Војводине, Удружење новинара Србије, АИПС, НУНС и националних удружења.

Замена акредитација, односно имена пријављених новинара, није могућа и акредитације ће бити издаване само лицима чија се имена налазе на списку акредитованих. Свака злоупотреба биће санкционисана одузимањем права на акредитовање за утакмице у организацији ФСС. Контрола ће бити обављена на улазу.

Број места је ограничен, па се зато моле редакције да пријављују број новинара према стварним потребама посла.

Фудбалски савез Србије задржава право да утврди коначан број издатих акредитација у складу са расположивим капацитетом и следећим приоритетима:

1. медијски партнери ФСС
2. спортске редакције, односно медији
3. остали информативни медији, у складу са тиражом и утицајем на медијском тржишту

Молимо Вас да у целости испоштујете назначени рок за акредитовање, јер у противном нећете моћи да добијете пропусницу за праћење утакмице.

 

С поштовањем,

СЛУЖБА ЗА МЕДИЈЕ ФСС