Goran Sretenović odredio 20 igračica za dve provere u Rusiji

31.05.2017.

Ženska A reprezentacija Srbije ima dve provere u Rusiji pred septembarski start u kvalifikacijama za SP u Francuskoj i meč sa Austrijom. Oba meča igraju se na stadionu FK Saturn, Jermenskoje , prvi 8. juna u 19:00 a drugi 11. juna u 15:00.
Našim devojkama ovi susreti poslužiće kao priprema pred jesenji start u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo (Srbija je u grupi sa Austrijom, Španijom, Finskom i Izraelom), a Ruskinjama su ovo poslednji dueli pred početak Evropskog prvenstva koje se održava u Holandiji.
Selektor Goran Sretenović pozvao je 20 igračica: golmane Milicu Kostić (Spartak) i Milenu Vuković (Crvena zvezda), odbrana Vesna Smiljković (Valur, Island), Nevena Damjanović (Fortuna, Danska), Oršoja Vajda (Spartak), Tijana Krstić (Pomurje, Slovenija), Marijana Jankov (Breznica), Violeta Slović (Spartak), Tijana Janković (Sloga Radnički), sredina terena Tijana Filipović (Spartak), Kristina Pantelić (Albi, Francuska), Jelena Čanković (Ferencvaroš, Mađarska), Jelena Čubrilo (Olimpija, Slovenija),Milica Mijatović (Albi, Francuska), Dina Blagojević (Crvena zvezda), Aleksandra Savanović(Vojvodina), napad Alegra Poljak (Ferencvaroš, Mađarska), Marija Radojičić(Spartak), Mirela Tenkov (Crvena zvezda) I Marija Vuković (Požarevac).
Okupljanje je zakazano u Beogradu 5. juna u 13:00 u hotelu Reks u Beogradu i to dan posle finala Kupa Spartak – Mašinac, koje se igra 4. juna u 18:00 u SC FSS.
Naše dame treniraće na stadionu FK Žarkovo. Odlazak u Rusiju je 7. juna u 06:30.
Povratak je 12. juna.