Горан Сретеновић одредио 20 играчица за две провере у Русији

31.05.2017.

Женска А репрезентација Србије има две провере у Русији пред септембарски старт у квалификацијама за СП у Француској и меч са Аустријом. Оба меча играју се на стадиону ФК Сатурн, Јерменскоје , први 8. јуна у 19:00 а други 11. јуна у 15:00.
Нашим девојкама ови сусрети послужиће као припрема пред јесењи старт у квалификацијама за Светско првенство (Србија је у групи са Аустријом, Шпанијом, Финском и Израелом), а Рускињама су ово последњи дуели пред почетак Европског првенства које се одржава у Холандији.
Селектор Горан Сретеновић позвао је 20 играчица: голмане Милицу Костић (Спартак) и Милену Вуковић (Црвена звезда), одбрана Весна Смиљковић (Валур, Исланд), Невена Дамјановић (Фортуна, Данска), Оршоја Вајда (Спартак), Тијана Крстић (Помурје, Словенија), Маријана Јанков (Брезница), Виолета Словић (Спартак), Тијана Јанковић (Слога Раднички), средина терена Тијана Филиповић (Спартак), Кристина Пантелић (Алби, Француска), Јелена Чанковић (Ференцварош, Мађарска), Јелена Чубрило (Олимпија, Словенија),Милица Мијатовић (Алби, Француска), Дина Благојевић (Црвена звезда), Александра Савановић(Војводина), напад Алегра Пољак (Ференцварош, Мађарска), Марија Радојичић(Спартак), Мирела Тенков (Црвена звезда) И Марија Вуковић (Пожаревац).
Окупљање је заказано у Београду 5. јуна у 13:00 у хотелу Рекс у Београду и то дан после финала Купа Спартак – Машинац, које се игра 4. јуна у 18:00 у СЦ ФСС.
Наше даме тренираће на стадиону ФК Жарково. Одлазак у Русију је 7. јуна у 06:30.
Повратак је 12. јуна.