Media

AKREDITOVANJE MEDIJA | LIGA NACIJA, ŽENSKA A REPREZENTACIJA, SRBIJA - GRČKA

22.09.2023.

Poštovani,

Na terenu broj 1 u SC FS Srbije u Staroj Pazovi ženska A fudbalska reprezentacija Srbije odigraće drugu utakmicu u UEFA Ligi nacija 26. septembra od 19 časova protiv Grčke.

Sistem akreditovanja biće otvoren od subote 23. septembra (12 časova) do ponedeljka 25. septrembra (19 časova). Zahtev možete poslati na mejl [email protected].

Od podataka neophodno je za vašeg izveštača (sa validne e mail adrese) obezbediti kopiju važeće novinarske legitimacije i navesti poziciju na stadionu (novinar, fotoreporter, snimatelj). Pravo tv prenosa ima Arena sport tako da snimanje utakmice (kamera,  mobilni telefon sa terena ili medija lože nije dozvoljeno ukoliko nemate odobrelje televizije Arena sport i UEFA).

Ukoliko niste obavešteni telefonom ili mejlom smatrajte da vam je akreditacija odobrena i možete je podići prilikom ulaska u sportski centar (portirnica kod rampe) najranije dva sata pred početak meča.

U zavisnosti od prisustva medija biće organizovana konferencija za medije posle utakmice ili miks zona, ali će u svakom slučaju izjave aktera meča što se tiče reprezentacije Srbije obezbediti medija služba FSS u tekstualnoj, foto i video produkciji.

Što se tiče publike, ulaz je besplatan i ulaznice se mogu podići prilikom dolaska na stadion u SC FSS najranije dva sata pred početak susreta.