Žreb za osminu finala Kupa u futsalu i ženskom fudbalu

07.02.2017.

U sredu 8. februara je žreb za osminu finala Kupa Srbije u futsalu. Održaće se od 15 časova u prostorijama FS Srbije na Terazijama 3. Utakmice su 8. marta.U žrebu učestvuju sledeći klubovi: KMF Euro Motus – Beograd, KMF Ekonomac Kragujevac, KMF Kalča Niš, KMF Novi Pazar, KMF Fleš Bečej Valjevo, KMF Smederevo, KMF Nova Pazova, KMF Mašinac Kragujevac, KMF FON Beograd, KMF Niš 92, KMF Vranje, KMF Koprenikus SAS Zrenjanin, KMF Deus Roloplast Mošić Sremska Mitrovica, predstavnik regiona istočne, zapadne Srbije i Vojvodine.

U petak 10. februara u Sportskom centru FS Srbije u Staroj Pazovi biće održan žreb za takmičenje u osmini finala Kupa Srbije u ženskom fudbalu. Počinje u 12 časova.

Klubovi su podeljeni u dve grupe, tako da su u prvom šeširu ŽFK Spartak, ŽFK Crvena zvezda, ŽFK Mašinac Trace PZP, ŽFK Vojvodina, ŽFK Požarevac, ŽFK Napredak, ŽFK Sloga Radnički, ŽFK Mačva, a u drugom ŽFK Obilić, ŽFK Šumadija 1903, ŽFK Trijumf, ŽFK Jagodina, ŽFK Polet, ŽFK Karađorđe, pobednik FS Beograda i FS regiona istočne Srbije.

Parove će izvlačiti po jedna reprezentativka omladinske i kadetske nacionalne selekcije Srbije. Utakmice su na programu 21. i 22. marta. Nagradni fond za ovo takmičenje, od osmine finala, iznosi 2.820.000 dinara i raspođuje se klubovima u odnosu na plasman. Pobedniku će pripasti ukupna novčana nagrada od 780.000 dinara