Instruktori

ZAVRŠENA ZIMSKA ŠKOLA, DOLAZE NOVE GENARICIJE ASOVA

20.01.2018.

Aktivnosti u Fudbalskom savezu Srbije počinju u prvim danima nove godine, a po običaju godinu otvaraju oni najmlađi u okviru Zimske škole fudbala koja se održava u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Instruktorska služba FSS na čelu sa Ivanom Đukanovićem radila je ove zime sa četiri generacije igrača, a prvih sedam dana na okupu su bili igrači rođeni 2003/04. Zamenili su ih oni najmlađi, talenti rođeni 2005/06. a za razliku od prošle godine kada su vremenske prilike bile na granici izdržljivosti (tempereture su bile i do minus 20 stepeni Celzijusa), sada je vreme poslužilo trenerima da sprovedu sve ono što je bilo predviđeno planom i programom.
-Prezadovoljni smo urađenim posle 14 dana rada – ne krije Ivan Đukanović, šef instruktorske službe FSS.- Dobro je da nas je vreme poslužilo, imali smo odlične uslove za rad. I ono što je najvažnije, sve planiramo smo ostvarili.
Na okupu su bila najtelentovanija deca Srbije, ali i mnogi igrači iz dijaspore…
-Zadovoljni smo viđenim, imamo veoma talentovane igrače, pogotovo u klasi 2005/06. Naravno, i kada se radi o starijim igračima, imamo kvalitet koji omogućava lepu budućnost srpskog fudbala – ne ostavlja dilemu Ivan Đukanović.