Инструктори

ЗАВРШЕНА ЗИМСКА ШКОЛА, ДОЛАЗЕ НОВЕ ГЕНАРИЦИЈЕ АСОВА

20.01.2018.

Активности у Фудбалском савезу Србије почињу у првим данима нове године, а по обичају годину отварају они најмлађи у оквиру Зимске школе фудбала која се одржава у Спортском центру ФСС у Старој Пазови. Инструкторска служба ФСС на челу са Иваном Ђукановићем радила је ове зиме са четири генерације играча, а првих седам дана на окупу су били играчи рођени 2003/04. Заменили су их они најмлађи, таленти рођени 2005/06. а за разлику од прошле године када су временске прилике биле на граници издржљивости (темперетуре су биле и до минус 20 степени Целзијуса), сада је време послужило тренерима да спроведу све оно што је било предвиђено планом и програмом.
-Презадовољни смо урађеним после 14 дана рада – не крије Иван Ђукановић, шеф инструкторске службе ФСС.- Добро је да нас је време послужило, имали смо одличне услове за рад. И оно што је најважније, све планирамо смо остварили.
На окупу су била најтелентованија деца Србије, али и многи играчи из дијаспоре…
-Задовољни смо виђеним, имамо веома талентоване играче, поготово у класи 2005/06. Наравно, и када се ради о старијим играчима, имамо квалитет који омогућава лепу будућност српског фудбала – не оставља дилему Иван Ђукановић.