Вести

ЗАВРШЕНА ЈЕСЕЊА ШКОЛА ЗА ГЕНЕРАЦИЈУ 2007. | СЕЛЕКТОР ЉУБИША ТУМБАКОВИЋ ОДРЖАО ПРЕДАВАЊЕ БУДУЋИМ АСОВИМА СРПСКОГ ФУДБАЛА

23.10.2020.

У Спортском центру ФСС у Старој Пазови завршена је Јесења школа фудбала за играче рођене 2007. године. Спроведен је план и програм Инструкторске Службе ФСС, који подразумева однос опште и специфичне припреме као и подизање свести о значају образовања. Поред тренажних активности, организоване су и радионице у виду наставних и образовних активности (исхрана спортиста, психологија личности спортисте, спортски квиз о историји фудбала…)

Гост кампа је био селектор А селекције Љубиша Тумбаковић који је дружећи се са дечацима стрпљиво одговарао на многа питања. На крају дружења оставио је снажну поруку свим инструкторима и дечацима да српски фудбал има лепу будућност, да долази нови талас  талентованих дечака, а на свима који ради у струци задатак је да им се омогући леп развој и помогне у њиховом фудбалском сазревању.

Школа је организована у складу са свим наредбама и препорукама заштите Владе Републике Србије од вируса COVID – 19, тако да су, између осталог, сви учесници имали негативан PCR тест.