Vesti

VIVO I FSS | POTPISAN UGOVOR O PARTNERSTVU (VIDEO)

30.05.2022.

Fudbalski savez Srbije potpisao je ugovor o partnerstvu sa Kompanijom vivo koja je postala zvanični pametni telefon naše organizacije. Vivo će kroz ovu saradnju pružiti podršku reprezentaciji Srbije u toku narednog perioda, uključujući Svetsko prvenstvo u Kataru, kao i druge dolazeće projekte.

”Ponosni smo što ćemo kroz ovu saradnju imati zadovoljstvo da podržimo fudbalsku reprezentaciju Srbije u narednom periodu. Ovo je poseban dan za nas. Čast nam je što potpisujemo delimo strast sa fudbalom sa navijačima širom Srbije. Sa druge strane, proslavljamo prvu godišnjicu poslovanja u Srbiji. Kako je jedna od glavnih stavki kojom se vodimo u našoj Kompaniji ’rađanje pravih vrednosti na pravi način’, čast nam je da budemo podrška fudbalu u Srbiji i da zajedničkim snagama, kao jedan tim, izađemo na teren. Želimo da u nove pobede uplovimo sa istom strašću kojom fudbaleri započinju utakmice i izuzetno smo ponosni što nas je Fudbalski savez Srbije prepoznao kao snažnog partnera” – izjavio je Mark Čen direktor regionalnog predstavništva Kompanije Vivo.

”Želeo bih pre svega da se zahvalim ljudima iz Kompanije vivo na poverenju koje su nam ukazali potpisivanjem ovog ugovora. To je velika stvar za sve nas u fudbalskom savezu Srbije. Pažljivo vodimo računa sa kojim kompanijama sklapamo saradnju, pravimo ozbiljan tim sponzora, kao što su nam ozbiljne sve selekcije u Fudbalskom savezu Srbije. Idemo zajedno u nove pobede i nadam se da vas nećemo izneveriti” – izjavio je zamenik predsednika FSS Nenad Bjeković.

Ugovor o partnerstvu, na specifičan i inovativan način, potpisali su generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović i direktor regionalnog predstavništva Kompanije vivo Mark Čen.