Media

VIDEO-KONFERENCIJA ZA MEDIJE PRED MEČ SA PORTUGALOM U PETAK, 26.MARTA OD 14,00

26.03.2021.

Online konferencija za medije reprezentacije Srbije pred utakmicu protiv Portugala održaće se u petak 26. marta, od 14 časova.

Na pitanja medija (samo akreditovanih), koja možete poslati sutra na mejl adresu [email protected] od 9 sati do 9 sati i 45 minuta, odgovaraće selektor Dragan Stojković i reprezentativac Aleksandar Mitrović. Kao i prošli put molimo vas da šaljete pitanja u navedenom vremenskom intervalu i zbog velikog interesovanja ne više od dva pitanja.

Imajte takođe u vidu da je ovo zvanična UEFA konferencija i da je obavezan prevod na portugalski jezik što će takođe oduzeti mnogo vremena. Trajanje konfrencije je 30 minuta, direktan prenos je na Youtube kanalu FS Srbije. Takođe ćemo obezbediti i fotografije. Fotografije i video material FS Srbije obezbediće i sa sutrašnjeg treninga koji je od 10 sati i 30 minuta.

Reprezentacija Portugala imaće konfrenciju za medije u medija centru stadiona “Rajko Mitić” od 16 sati i 45 minuta. Dozvoljen je pristup novinarima (samo akreditovanim), ali zbog ograničenog broja mesta ne i snimateljima i fotoreporterima. Direktan prenos konfrencije za medije možete pratiti na Youtube kanalu FS Srbije. FS Srbije će takođe obezbediti i fotografije sa konfrencije sa medije.

Trening je od 17 sati i 30 minuta i prvih 15 minuta otvoreno je za medije (samo akreditovanim fotoreporterima i snimateljima).