Vesti

EURO 2024 | VAŽNE INFORMACIJE ZA NAVIJAČE SRBIJE PRED MEČ SA ENGLESKOM U GELZENKIRHENU

15.06.2024.

Reprezentacija Srbije u nedelju, 16. juna igra prvi meč u grupnoj fazi Evropskog prvenstva protiv Engleske u Gelzenkirhenu, tim povodom nekoliko važnih informacija od strane organizatora za sve one koji dolaze na stadion.

Donošenje alkohola na Vaše mesto, uključujući ono pivo od 0,00% alkohola, nije dozvoljeno. Alkohol se može kupiti na štandovima, ali se ne sme piti na tribinama. Važi ograničenje kupovine od 2 piva.

• Pripreme za ulazaka na stadion:
🕕Dođite ranije– Kapije se otvaraju tri sata pre početka utakmice (18:00). Molimo Vas da uračunate dosta vremena za sigurnosne provere.
🎒Nosite malo stvari– Torbe veće od A4 neće biti dozvoljene unutar stadiona.

• 🚭 Svi stadioni za EURO 2024 su mesta na kojima pušenje nije dozvoljeno. Prema tome, pušenje, elektronske cigarete i duvanski proizvodi koji ne gore nisu dozvoljeni. Budite uviđajni prema drugim navijačima.

 

Priključite se mestu okupljanja srpskih navijača 👋

Srpski navijači će se okupiti na Mestu okupljanja navijača – Buer na Sankt-Urbanus-Kirchplatz-u, za slavlje pre utakmice!

🕐 Otvoreno od 11:00, kreće se na stadion od 17:00

🎉 Atmosfera pivnice sa hranom, živom muzikom, folklornim grupama i mnogo toga drugog!

 

🚉 Uputstva za prevoz

Do mesta okupljanja navijača

🚊 Tramvaj broj 302 ka Buer Rathaus (gradska skupština Buer) od centralne stanice u Gelzenkirhenu do mesta okupljanja navijača (tramvajska stanica Buer Rathaus i par minuta hoda)

Do stadiona

🚋 Tramvaj broj 302 ka BO-Laer O-Njerk ili BO-Langendreer od Buer Rathaus do stadiona (tramvajska stanica VELTINS-Arena)

Ostale informacije i vesti uživo, molimo vas da potražite  na zvaničnoj aplikaciji Event Companion on the UEFA EURO 2024.