Vesti

UEFA FUTSAL EURO | KAPITEN SRBIJE I AJAKSA, DUŠAN TADIĆ, PRUŽIO PODRŠKU NAŠIM FUTSALERIMA PRED NASTAVAK TAKMIČENJA (VIDEO)

21.01.2022.

Tako to radi veliki igrač, kapiten, čovek koji misle na svaki detalj. Ikona Ajaksa i kapiten Srbije, Dušan Tadić, prati nastupe naše futsal reprezentacije na Prvenstvu Evrope u Holandiji, a tim povodom oglasio se glasnom podrškom ispred saigrača iz „A“ reprezentacije…

-Volim futsal, znam da smo imali mnogo uspeha na ranijim takmičenjima, a  gledao sam naše momke i nedavno u prvom meču sa Portugalom – ističe Dušan Tadić.- Dobro smo ušli u meč, međutim čuo sam da smo dosta hendikepirani zbog povreda i bolesti pojedinih igrača. Pred momcima su još dva meča, protiv Ukrajine i Holandije, lepa prilika da pobede i izbore plasman u nokaut fazu.

Nema sumnje da će podrška kapitena mnogo značiti Majesovim izabranicima pred nastavak takmičenja…

-U ime fudbalske reprezentacije Srbije našim futsalerima želim puno sreće i uspeha. Borite se za grb kao i do sada, puno uspeha – rekao je Dušan Tadić uz pozdrave direktoru Bojanu Pavićeviću i svim članovima futsal ekspedicije Srbije.

Naši futsaleri večeras su odradili još jedan trening, a pune ruke posla ima medicinski tim koji ulaže velike napore kako bi uspeo da selektoru Dejanu Majesu stavi na raspolaganje Jovana Lazarevića, Kristijana Vasića, Ninoslava Aleksića, Nikolu Matijevića…Slobodan Rajčević nalazi se još u izolaciji zbog koronavirusa, njegov povratak se očekuje za poslednji duel u grupi, meč sa Holandijom 28. januara.

https://www.instagram.com/reel/CZAF8AJFy2J/?utm_medium=copy_link