Vesti

U21 | BESPLATAN ULAZ NA MEČ SRBIJA (U-21) - ITALIJA (U-23) U BAČKOJ TOPOLI, TRENING "ORLIĆA" NA UBU

22.03.2023.

Mladu reprezentaciju Srbije (U-21) očekuje jesenji start u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope, a u sklopu priprema za uspešan nastup, izabranici selektora Gorana Stevanovića imaju dve provere. Prva je protiv U-23 selekcije Italije, 24. marta u Bačkoj Topoli od 18,00 na stadionu u Bačkoj Topoli.

Istočna tribina TSC Arene biće otvorena za publiku, dakle slobodan ulaz, a ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice od 16,00. Jedna osoba može da dobije maksimalno pet ulaznica. Drugi meč Orlići igraju 28. marta u Marbelji (14,00), rival je selekcija U-20 selekcija SAD.

„Orlići“ se za meč sa Italijanima pripremaju na Ubu u dobroj i radnoj atmosferi. Nažalost, zbog povreda mladu reprezentaciju su prethodnog dana morali da napuste Mihajlo Ilić, Nikola Jojić i Nemanja Đeković, pa su naknadno među „Orliće“ pristigli Vukašin Krstić (TSC) i Srđan Hrstić (Spartak), dok je od ranije povređenog Nemanju Jovića zamenio Filip Vasiljević (Grafičar).

Jučerašnji trening mlade reprezentacije Srbije posetili su direktor mlađih selekcija FSS Nikola Lazetić i koordinator instruktorske službe Igor Matić u društvu Nebojše Živanovića, predsednika FS regiona Zapadne Srbije i člana izvršnog odbora FSS, i Slavka Perovića, sportskog direktora Radničkog 1923.

Nebojša Živanović imao je poseban poklon za Nikolu Lazetića – majicu sa mapom fudbalera, reprezentativaca rođenih u regionu Zapadne Srbije.