Vesti

U17 | KADETI SAVLADALI BOSNU I HERCEGOVINU U POSLEDNJEM TESTU PRED ZAVRŠNI KRUG KVALIFIKACIJA ZA PLASMAN NA PRVENSTVO EVROPE (VIDEO)

10.03.2022.

Dobro izdanje i pobeda – 3:1 (2:1) kadetske reprezentacije Srbije protiv vršnjaka iz Bosne i Hercegovine u poslednjoj proveri pred drugi, završni krug kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope. Izabranici selektora Radovana Krivokapića su bili bolji u oba poluvremena i rezultatski rešili u svoju korist. Gosti su uspeli samo da stignu do izjednačenja, ali Bubanj je ponovo doveo Srbiju u vođstvo koje su do kraja meča „orlići“ duplirali.

STRELCI: 1:0 Kovačev 14, 1:1 Lamadžena 26, Bubanj 30, 3:1 Radonjić 89. Sportski centar FSS u Staroj Pazovi.

SRBIJA: Marinković, Đekić, Majstorović, Serafimović, Mijatović, Stanković, Bubanj, Bukinac, Džodić, Milošević, Kovačev. Od 46. minuta igrali su Lijeskić, Mirosavić, Vukičević, Radonjić, Simin, Stojanović, Pivaš, Ilić, Nedeljković, Krajnović.

BOSNA I HERCEGOVINA: Šutković (46. Karović), Pašić (67. Džafarbegović), Šušić (42. Talović), Hadžić, Bogdanić (46. Mešić), Baškarad (68. Smolo), Ljukovac (54. Ajanović), Lamadžena, Duraković, Lukačević (46. Nurković), Murtić (46. Tabaković).

Selekcija koju vodi Radovan Krivokapić, koja je u grupi sa Hrvatskom sjajno odigrala prvi deo kvalifikacija, za odlazak na Prvenstvo Evrope ( 23 – 29.mart), boriće se protiv Turske, Slovenije i Velsa.