У 21

U21 | "ОРЛИЋИ" ОБРАДОВАЛИ НАЈМЛАЂЕ, У ПОСЕТИ ГРАДОНАЧЕЛНИКУ ПИРОТА И ОШ "8. СЕПТЕМБАР"

23.09.2022.

Млада репрезентација Србије припрема се у Пироту за пријатељску утакмицу са Бугарском, која је на програму 27. септембра у Софији.

У Скупштинској сали града Пирота организован је пријем за фудбалере и чланове стручног штаба младе репрезентације. Делегацију младе репрезентације дочекао је градоначелник Пирота Владан Васић, који је изразио задовољство поводом посете репрезентације Пироту и пожелео да не буде последња. Селектор Горан Стевановић захвалио се на гостопримству, посебно апострофирајући одличне услове за рад и боравак у Пироту.

Након обраћања присутнима, градоначелник и селектор разменили су поклоне.

Остатак слободног времена „Орлићи“ су искористили како би посетили ОШ „8. септембар“ и обрадовали најмлађе. Играчи су најпре били интервјуисани од стране новинарске секције полазника поменуте школе за школски часопис, да би након тога прешли на терен и извођење пенала, а потом заједничко дружење, поделу поклона и  аутограма, као и фотографисање.

Осмеси и одушевљење. Дан који ће, без сумње, остати још дуго упамћен међу полазницима ОШ „8. септембар“, који су за сам крај, окупљени на трибинама школског игралишта, испратили „Орлиће“ громогласним повицима „Србија“. Пут у Софију планиран је за 25. септембар.