Vesti

SLOŽNO I ZAJEDNO U KATAR | NEKTAR PIVO ZVANIČNO JE PIVO FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

15.06.2022.

Banjalučka pivara i Fudbalski savez Srbije potpisali su ugovor o partnerstvu kojim je Nektar pivo postalo zvanično pivo fudbalske reprezentacije!

“Ponosni smo što kao jedina pivara iz Republike Srpske možemo da podržimo fudbalsku reprezentaciju Srbije, posebno u periodu kada se reprezentacija priprema za najznačajniji fudbalski sportski događaj – Svetsko prvenstvo u Kataru. Ovo je poseban dan za nas, jer predstavlja korak dalje u našem strateškom opredeljenju da podržimo sport, značajne sportske organizacije i manifestacije u Republici Srpskoj i Srbiji, gde je Nektar postao pivo koje se svakim danom sve više traži. Zahvaljujem se našim fudbalskim zvezdama koje su rado prihvatile da budu nosioci kampanje u kojoj će nam poručivati – Nemoj da mračiš, popij svetlo!”, istakao je Ilija Šetka, generalni direktor Banjalučke pivare.

“Zahvaljujem se Banjalučkoj pivari i Nektar pivu na poverenju koje su nam ukazali potpisivanjem ovog ugovora. Za sve nas u Fudbalskom savezu Srbije velika je stvar i srećni smo da konačno jedan brend iz Republike Srpske bude predstavljen celoj naciji, posebno što je tako drugačiji. Reprezentacija Srbije oduvek je imala veliku podršku naroda u Republici Srpskoj, brojne navijače koji su uvek uz reprezentaciju i verujemo da ćemo kroz saradnju sa Banjalučkom pivarom te veze dodatno osnažiti. Nama je cilj da sa dobrim rezultatima reprezentacije obradujemo sav naš narod, gde god živeo – u Srbiji, Republici Srpskoj ili širom dijaspore. Idemo zajedno u nove pobede!” istakao je Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Ljubitelji fudbala imali su priliku da tokom fudbalskog duela reprezentacija Srbije i Slovenije u Ligi nacija, premijerno vide prvi u nizu tv spotova u kojima naši fudbaleri poručuju: Nemoj da mračiš, popij svetlo. Nektar pivo.