Вести

СЛОЖНО И ЗАЈЕДНО У КАТАР | НЕКТАР ПИВО ЗВАНИЧНО ЈЕ ПИВО ФУДБАЛСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ

15.06.2022.

Бањалучка пивара и Фудбалски савез Србије потписали су уговор о партнерству којим је Нектар пиво постало званично пиво фудбалске репрезентације!

“Поносни смо што као једина пивара из Републике Српске можемо да подржимо фудбалску репрезентацију Србије, посебно у периоду када се репрезентација припрема за најзначајнији фудбалски спортски догађај – Светско првенство у Катару. Ово је посебан дан за нас, јер представља корак даље у нашем стратешком опредељењу да подржимо спорт, значајне спортске организације и манифестације у Републици Српској и Србији, где је Нектар постао пиво које се сваким даном све више тражи. Захваљујем се нашим фудбалским звездама које су радо прихватиле да буду носиоци кампање у којој ће нам поручивати – Немој да мрачиш, попиј светло!”, истакао је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре.

“Захваљујем се Бањалучкој пивари и Нектар пиву на поверењу које су нам указали потписивањем овог уговора. За све нас у Фудбалском савезу Србије велика је ствар и срећни смо да коначно један бренд из Републике Српске буде представљен целој нацији, посебно што је тако другачији. Репрезентација Србије одувек је имала велику подршку народа у Републици Српској, бројне навијаче који су увек уз репрезентацију и верујемо да ћемо кроз сарадњу са Бањалучком пиваром те везе додатно оснажити. Нама је циљ да са добрим резултатима репрезентације обрадујемо сав наш народ, где год живео – у Србији, Републици Српској или широм дијаспоре. Идемо заједно у нове победе!” истакао је Ненад Бјековић, заменик председника Фудбалског савеза Србије.

Љубитељи фудбала имали су прилику да током фудбалског дуела репрезентација Србије и Словеније у Лиги нација, премијерно виде први у низу тв спотова у којима наши фудбалери поручују: Немој да мрачиш, попиј светло. Нектар пиво.