A selekcija

SELEKTOR MLADEN KRSTAJIĆ: PRIMILI SMO NAIVAN GOL, U FUDBALU JE SVE MOGUĆE

22.06.2018.

Selektor Mladen Krstajić ne krije da nema šta da zameri igračima na pristupu, a žali zbog naivno primljenog gola u poslednjim minutima utakmice…

-Što se tiče prvog poluvremena možemo da budemo zadovoljni, a u nastavku smo primili možda i naivan gol posle kontre. Suđenje? Nije na meni da pričam kako je gospodin sudio, ostavljam to novinarima – rekao je selektor Srbije.

U nastavku je došlo do preokreta…

-Prvi gol Švajcarske nas je malo poremetio, imali su tada malo veći posed lopte, hteli smo više, ali nažalost primili smo gol iz kontranapada, ponavljam, malo naivno. Momci su dali svoj maksimum, ne mogu na tom planu ništa da im zamerim.

Srbija je imala veliku podršku…

-Hvala navijačima na iskrenoj podršci, i našim, ali i ruskim navijačima. Bilo je zadovoljstvo igrati pred takvom publikom.

Pred namaje Brazil…

-Sigurno da smo znali da je Brazil favorit i za prvo mesto u grupi, ali i za osvajanje šampionata. Naravno da su vredni maksimalnog respekta, ali u fudbalu je sve moguće.Treba nam pobeda, spremićemo tako utakmicu, imaju i onih mana, bez obzira što su ponavljam veliki favoriti na prvenstvu.