Vesti

SELEKTOR DRAGAN STOJKOVIĆ I GORAN ĐOROVIĆ U MADRIDU NA MEČU HETAFE - BETIS

02.05.2022.

Pred našim najboljim nacionalnim timom nalaze se junske akcije u Ligi nacija i mečevi sa Norveškom i Slovenijom u Beogradu, odnosno dueli sa Švedskom i Slovenijom u gostima, a u želji da se što spremnije dočeka predstojeće okupljanje, velike su aktivnosti stručnog štaba na čelu sa selektorom Draganom Stojkovićem. Tim povodom prvi čovek nacionalnog tima, u društvu jednog od najbližih saradnika iz stručnog štaba, Gorana Đorovića, boravio je u Madridu gde je posmatrao duel između Hetafea i Betisa. U timu domaćeg sastava bili su reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović.

„Bilo je zaista prijatno na stadionu Hetafea, kluba kome se zahvaljujemo na dobrodošlici i gostoprimstvu. Imali smo priliku da sretnemo brojne fudbalske prijatelje sa kojima smo se podsetili i evocirali mnoge uspomene i sećanja na period naših susreta. Jedan od takvih bio je sa gospodinom Gordiljom Rafaelom, nekadašnjim igračem Real Madrida , a danas članom uprave Betisa. Bio je deo ekipe Reala koja je izgubila u Beogradu od Crvene zvezde 4:2 i odmah se setio tog meča. Nisu izostale ni čestitke za plasman na Mundijal u Kataru uz iskrene želje da na predstojećem Prvenstvu sveta ostvarimo što bolji rezultat“ rekao je Dragan Stojković.

Podsetimo da je minulog vikenda u Amsterdamu na meču Ajaks – Cvole boravila delegacija FSS na čelu sa direktorom A selekcije Stevanom Stojanovićem,  a meč Bundes lige u Dortmundu, između Borusije i Bohuma, posmatrao je Bratislav Živković, pomoćnik selektora Dragana Stojkovića.