Vesti

SA KOMPANIJOM MOZZART U NOVE POBEDE

04.07.2022.

U sredu u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, biće potpisana tri ugovora o sponzorstvu između Fudbalskog saveza Srbije i kompanije MOZZART: ugovor o produžetku saradnje FSS i kompanije MOZZART na još četiri godine, kao i ugovori o naslovnom sponzorstvu Super i Prve lige Srbije.
Ovim svečanim činom, započeće nova era u srpskom fudbalu i domaćem klupskom takmičenju, a klubovi će u znatno boljoj finansijskoj situaciji krenuti u borbu za bodove.

Potpisivanjem jednog od najvažnijih ugovora u poslednjih nekoliko godina, Fudbalski savez Srbije će Super i Prvoj ligi Srbije obezbediti naslovnog sponzora u naredne tri sezone, a istovremeno će produžiti saradnju sa jednom od najvećih kompanija u Istočnoj Evropi u oblasti klađenja i igara na sreću.

Svečanom činu u Staroj Pazovi ispred naše organizacije prisustvovaće zamenik predsednika Nenad Bjeković i generalni sekretar Jovan Šurbatović, ispred Zajednice klubova Super i Prve lige Dragan Lazović i Darko Ramovš, a ispred kompanije MOZZART direktor Slobodan Prodanović i direktor marketinga Dejan Kosanović.

Dva dana pre zvaničnog potpisivanja ugovora, pušten je u rad novi sajt MOZZART Bet Super lige Srbije koji je prilagođen vizuelnom identitetu našeg strateškog partnera i koji će svim ljubiteljima domaćeg fudbala pružiti mnogo informacija o utakmicama i događajima u dva najjača ranga takmičenja.