Vesti

PRVA LIGA SRBIJE | FUDBALER SINĐELIĆA VASILIJE ĐURIĆ STRELAC NAJLEPŠEG GOLA U SEPTEMBRU, LEGENDARNI AS MOMČILO "MOCA" VUKOTIĆ URUČIO NAGRADU FSS (VIDEO)

24.10.2019.

Fudbaler Sinđelića Vasilije Đurić izabran je za strelca najlepšeg gola u proteklom mesecu na terenima Prve lige Srbije. Njegova majstorija protiv Metalca pobedila je u žestokoj konkurenciji zahvaljujući glasovima trenera Uroša Kalinića i publike na društvenim mrežama FSS. Specijalni poklon, najboviji model ručnog sata, Đuriću je uručio legendardni srpski fudbaler Momčilo Moca Vukotić.

„Velika je čast biti laureat u izboru nacionalnog saveza, a još veća privilegija primiti priznanje iz rukvu takve fudbalske veličine kakva je Moca Vukotić. Zahvaljujem se Urošu koji je glasao za mene i slažem se sa njim, bila je kontra noga, što kompletnom utisku daje posebnu težinu. Ovo mi je svakako najlepši gol u dosadašnjoj karijeri. Nadam se da ću još koji put do kraja sezone biti u konkurenciji za Gol meseca. Svi koji nastupamo u Prvoj ligi oduševljeni smo idejom, mislim da je FSS jedini u svetu koji nagrađuje i strelce iz nižeg ranga takmičenja. Svaka im čast na tome“ – rekao je Vasilije Đurić.