Vesti

PROJEKAT VREDAN BOGATE PROŠLOSTI | ZVANIČNI YOUTUBE KANAL ARHIVE SUPER LIGE KAO FENOMENALNA UVERTIRA PRED NASTAVAK ŠAMPIONATA

04.02.2021.

Narednog vikenda nastavlja se domaći šampionat a predstavnici Linglong  Super lige Srbije potrudili su se da novim projektom afirmišu i približe elitno prvenstvo ljubiteljima fudbala.

-Od danas svi poklonici srpskog fudbala mogu posetiti zvanični jutjub kanal Arhive Super lige Srbije gde mogu pronaći najznačajnije momente sa utakmica elitnog ranga od njegovog formiranja 2006. godine. Na ovom kanalu će svakodnevno biti prezentovane brojne zanimljivosti koje smo godinama prikupljali, atraktivni golovi, potezi koji su se prepričavali i još mnogo toga značajnog za istoriju Super lige Srbije i klubova koji su se takmičili – navodi se u sapštenju Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije.

YT Kanal: https://www.youtube.com/channel/UCuBe6p7a13vANGY-ULvUBEA/featured

Zajednica fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije započela je ovaj projekat sa željom da istinske ljubitelje srpskog fudbala podseti na sve one fantastične momente koje smo svi zajedno proživeli, kao i da mlađim generacijama, na njima najprihvatljiviji način, približi tradiciju ovog takmičenja. Sve ono što je vredno i značajno treba sačuvati od zaborava, i zbog onih generacija koje tek dolaze.

Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=3JgjOpciIPc