Vesti

POSTANI VOLONTER | REPREZENTACIJA TE ZOVE - ZAIGRAJ ZA SRBIJU!

24.05.2022.

Koliko ti se puta desilo da gledaš utakmicu i maštaš o tome da na grudima ponosno nosiš grb Srbije? Stadion pun, a ti u epicentru zbivanja, deo svakog važnog pokreta, akcije, rezultata. Svedočiš istoriji, tu si i kada je teško i kada se slavi.

Iste sekunde kada su tvoje oči ugledale ovaj tekst, pozivno pismo stiglo je na tvoju adresu, na pravu adresu. Fudbalski savez Srbije te zove da postaneš deo najvažnijeg tima, da postaneš naš – VOLONTER! Volonteri su “žila kucavica” svakog događaja, a svim mladim i entuzijastičnim ljudima koji vole sport jasno je da je baš volontiranje prava prilika da sebi otvore vrata ka profesionalnim angažmanima u sportskoj industriji.

Ipak, iako svaka volonterska pozicija sa sobom nosi odgovornosti, najlepši deo volontiranja je druženje, zabava, upoznavanje novih ljudi sličnih interesovanja. Ako voliš fudbal, već ispunjavaš najvažniji uslov da postaneš deo našeg tima.

Prijavi se na mejl  [email protected], pošalji svoju kratku biografiju i budi deo svih važnih utakmica i događaja u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije.

Jedan Tim Srcem Svim!