Vesti

PODRŠKA SA KOSOVA I METOHIJE | UZ ORLOVE VIŠE OD 150 MALIŠANA IZ GNJILANA

24.03.2023.

Za naš najbolji nacionalni tim meč sa Litvanijom predstavlja novi početak i novi pokušaj da se kroz novi ciklus kvalifikacija Orlovi konačno plasiraju na završnu smotru najboljih timova Starog kontinenta.

Očekuje se da će reprezentativci i selektor Dragan Stojković imati podršku više od 20.000 navijača sa tribina stadiona „Rajko Mitić“. Među onima koji su prešli dug put kako bi bodrili naš najbolji nacionalni tim su i mališani iz kosovsko pomoravskog okruga Kosova i Metohije. Više od 150 dečaka i devojčica biće smešteno na istočnoj tribini našeg najvećeg stadiona u nadi da će se radovati pobedi Srbije i osvajanju prva tri boda.

Našim „orlovima, selektoru Stojkoviću, stručnom štabu, kao i rukovodstvu, predsedniku Draganu Džajiću, potpredsedniku Branislavu Nedimoviću i ostalima u ime svih koji dolaze večeras iz naše južne pokrajine, mnogo sreće večeras i u kompletnim kvalifikacijama, poželeo je Nenad Vlajković, član Privremenog organa opštine Gnjilane uz najiskrenuju želju da će se svi zajedno barem još jednom videti krajem godine i proslaviti odlazak na EP u Nemačkoj. Dolazak dece na utakmicu obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.