Vesti

PARAFIRAN UGOVOR O NASTAVKU SARADNJE FSS I KOMPANIJE MOZZART (VIDEO)

19.09.2022.
U prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi potpisan je ugovor o produžetku saradnje Fudbalskog saveza Srbije i Kompanije Mocart do 2026. godine.
Svečanom činu, pored selektora naše A reprezentacije Dragana Stojkovića, prisustvovali su čelnici FSS Nenad Bjeković i Jovan Šurbatović, kao i predstavnici Kompanije Mocart, generalni direktor Slobodan Prodanović i direktor Marketinga Dejan Kosanović.
„U ime rukovodstva FSS želeo bih da izrazim duboku zahvalnost našem dugogodišnjem partneru sa kojim smo pre četiri godine krenuli u zajednički projekat i do danas postigli rezultate koji su za svako poštovanje. Kompanija Mozzart je uvek bila uz našu reprezentaciju i verovala u momke koji će na Svetskom prvenstvu u Kataru braniti boje Srbije i reprezentovati svoj narod na najbolji mogući način. Dokaz toga je i ovaj fenomenalan spot koji se poslednjih dana emituje na televizijama i koji je izazvao sjajne reakcije javnosti. Potpisom novog ugovora produžili smo saradnju za koju sam siguran da će biti dugoročna i veoma uspešna. Podsetio bih da smo sa Mocartom nedavno dogovorili i ugovor o naslovnom sponzorstu Super i Prve lige Srbije, što je našoj saradnji dalo još jednu novu dimenziju“ – rekao je generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović.
Ispred Kompanije Mozzart, prisutne je pozdravio direktor Marketinga Dejan Kosanović:

„Saradnja između Fudbalskog saveza Srbije i Kompanije Mozzart odavno prevazilazi okvire klasičnog sponzorstva. Zajedno smo  na zadatku promocije i afirmacije srpskog fudbala i srpskih klubova koji predstavljaju okosnicu naših reprezentativnih selekcija. Kampanjom pod nazivom SRBIJA ZOVE poslali smo poruku optimizma i želja nam je da dočaramo taj timski duh koji krasi momke Dragana Stojkovića Piksija. Ponosni smo na našu reprezentaciju i nama navijačima niko ne može da zabrani da maštamo i da se nadamo da ćemo Nikoljdan 2022. da dočekamo sa Zlatnim globusom u rukama“ – rekao je Kosanović.