Omladinke ubedljive u proveri protiv Rumunki 3:1(2:1)

08.08.2017.

STRELCI: 0:1 Gered 3, 1:1 Ivanović 22, 2:1 Frajtović 40, 3:1 Burkert 72. Stadion: SC FSS u Staroj Pazovi. Sudija: Jelena Međedović.Pomoćnice: A.Stojanac, I. Jovanović.
SRBIJA: Đapić, Vučković, Trbojević, Mostarac, Kardović, Plavšić, Savanović, Ivanović, Frajtović, Miladinović, Šćepanović.Igrale su još: Baka, Cetinja, Josić, Kričak, Burkert, Knežević.
RUMUNIJA:Darle, Popa, Gered, Boroš, Kokiuba, Peter, Lral, Zamfir, Sfiea, Dumitru.Igrale su još: Raiku, Hasna,Dimulesku, Grecu, Piperea, Predoi.
U prvoj od dve provere protiv vršnjakinja iz Rumunije, naše omladinke su bile bolje i slavile zasluženo sa 3:1(2:1). Izabranice Lidije Stojkanović su bile bolje tokom meča, a Rumunke su svoje najbolje trenutke imale u uvodnim minutima kada su neočekivano došle u vođstvo. Stvari su ipak brzo došle na svoje mesto. Prvo Miljana Ivanović, a zatim i Anđela Frajtović potrudile su se da naše devojke odu sa minimalnom prednošću na odmor. U nastavku ponovo donimacija Srbije, izostala je tada bolja realizacija, ali Teodora Burkert je uspela da pobedu Srbije učini ubedljivijom.
Naredni duel istih selekcija na programu je u četvrtak od 10,00 u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.