Vesti

OBNOVLJENO PARTNERSTVO NACIONALNOG TIMA I DOMAĆEG BRENDA | VODAVODA ZVANIČNA VODA FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE NA PUTU DO SVETSKOG PRVENSTVA (VIDEO)

23.04.2021.

VODAVODA biće zvanična voda nacionalnog fudbalskog tima Srbije na putu do Svetskog prvenstva u Kataru, nakon što su v.d. predsednika Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić i kreator i osnivač brendova VODAVODA i Gorki list Vojin Đorđević potpisali trogodišnji Ugovor o saradnji.
VODAVODA bila je uz našu reprezentacije i tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014. i 2015. godine, zbog čega je ovo partnerstvo, koje od prvog dana počiva na čvrstim temeljima zajedničkih vrednosti, zapravo samo obnovljeno.
„Naš nacionalni fudbalski tim, baš kao i tim VODAVODE, čine vrhunski profesionalci, koji znaju da se najveće sportske, ali i tržišne utakmice dobijaju srcem. Posvećenost, vera i želja za uspehom, imaju snagu da preokrenu svaki rezultat, utru put do gola u poslednjoj sekundi i donesu pobedu, čak i kada se ona čini naizgled nedostižnom. Sa prisutnošću na tri kontinenta i 15 različitih zemalja, ali i kao zvaničan proizvod Kraljevskog dvora u Bahreinu, VODAVODA je domaći brend internacionalne snage i uticaja, koji može da stoji „rame uz rame“ sa najvećim svetskim igračima, baš kao što to mogu i naši Orlovi“, istakao je Đorđević.


On je dodao da na terenu, kao i na tržištu, tim svoj pun potencijal može da ostvari samo uz pravu podršku. VODAVODA, kako kaže, želi da odigra pravi potez u pravom trenutku i našoj reprezentaciji da najbolji vetar u leđa na putu do prvenstava i nadmetanja za titulu prvaka sveta.
„Kvalifikacije se igraju u izazovnim uslovima, u kojima će naši reprezentativci biti uskraćeni za energiju navijača sa tribina. Iako ne možemo da budemo uz njih na stadionu, možemo da ih motivišemo pre odlučujućih mečeva – da stanemo uz njih i pošaljemo im snažnu poruku podrške. Upravo to želimo da učinimo danas – da još jednom podržimo uspeh našeg nacionalnog sporta na svetskoj sceni“, zaključio je Đorđević.


U prisustvu selektora A tima i jednog od najboljih fudbalera svih vremena na našim prostorima Dragana Stojkovića, utiske posle potpisivanja Ugovora izneo je i prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić.
„Obavili smo prethodnih dana nekoliko vrlo prijatnih i konstruktivnih razgovora sa gospodinom Vojinom Đorđevićem i članovima njegovog tima, i na obostrano zadovoljstvo obnovili saradnju VODAVODE i reprezentacije Srbije. Reč je o renomiranom brendu internacionalne snage, ali domaćeg porekla, koji je svoje ime oduvek vezivao za uspešne sportske kolektive. Zato mi je posebno drago što su našli interes da u naredne tri godine, a svi se nadamo i duže, budu uz fudbalsku reprezentaciju Srbije“ – rekao je Pantelić i dodao da je potpisivanje ugovora sa VODAVODOM samo prvi korak ka stvaranju velikog sponzorskog pula kakav zaslužuje organizacija poput Fudbalskog saveza Srbije.

 


„Ambijent nam ide na ruku jer su navijači svim srcem stali uz svoju reprezentaciju posle odličnog starta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Raduje fenomenalan pristup svih igrača i slažem se sa selektorom Stojkovićem da je šteta što protiv Portugala nismo osvojili sva tri boda. Cilj je jasan, plasman na Svetsko prvenstvo i smatram da imamo i kvalitet i želju da to i ostvarimo. VODAVODA se već probila na tržište Bliskog Istoka, stekla je veliku popularnost u zemlji domaćinu narednog Svetskog prvenstva i želja nam je da svi zajedno u Kataru 2022. godine uživamo u nastupima našeg nacionalnog tima na najvećoj smotri svetskog fudbala“ – izjavio je Pantelić.