Media

OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE

27.05.2022.

Poštovani,

U ponedeljak 30. maja fudbalska reprezentacija Srbije počinje pripreme za predstojeće utakmice u Ligi nacija.

Tim povodom selektor Dragan Stojković obratiće se medijima na konfrenciji za novinare koja će biti održana 30. maja od 12 časova u SC FSS u Staroj Pazovi.

Trajanje je 30 minuta.

Za medije je organizovan autobuski prevoz – polazak u 10 sati i 30 minuta, ugao ulice Dragoslava Jovanovića i Bulevara Kralja Aleksanandra.

Istog dana na istom mestu od 13 časova biće organizovana i promocija novog sponzorskog ugovora Fudbalskog saveza Srbije i kineske kompanije „Vivo“ tokom koje će se obratiti predstavnici obe organizacije.

Po završetku tog događaja predviđen je povratak novinara na početno odredište.

VAŽNA NAPOMENA:

Zbog važećeg protokola UEFA koji se odnosi na zaštitu od virusa COVID – 19 sve medijske i bilo kakve druge aktivnosti biće organizovane u sali na spratu SC (sala u kojoj se najčešće održava Skupština FSS) ispred koje će prisutni imati radni prostor i prostor za posluženje. Nije dozvoljeno boraviti u prostorijama gde se nalaze igrači i stručni štab, što znači da neće biti dozvoljen silazak u dolji deo sportskog centra. Za ulazak medija i gostiju koristiće se sporedni ulaz koji se nalazi na istoj strani gde i glavni (biće označen – PRESS ENTRANCE). Takođe prema protokolu UEFA molimo sve medije da tokom konfrencije nose maske koje mogu da skinu dok postavljaju pitanja. Takođe nije dozvoljen fizički kontakt i obavezna je distanca od najmanje metar i po.

Hvala na razumevanju