Vesti

NOVI TALAS SRPSKOG FUDBALA NA TURNIRU "MILJAN MILJANIĆ"

10.05.2021.

Nova generacija naših talentovanih kadeta koji od jeseni postaju takmičari (igraju prvi krug kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope) na okupu je u SC FSS u Staroj Pazovi gde od utorka, 11. maja počinje tradicionalni turnir „Miljan Miljanić“. Na 7. Memorijalnom turniru, koji čuva sećanje na velikana našeg fudbala Miljana Miljanića, pored naše reprezentacije, učestvovaće selekcije Bugarske, Crne Gore i Severne Makedonije.

Kapiten ove generacije igrača je Aleksandar Stanković, sin našeg proslavljenog asa, danas trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića:
„Nosimo dres reprezentacije Srbije i imamo obavezu da na terenu pružimo maksimum. Očekivanja su uvek ista, idemo da osvojimo turnir koji nosi ime jednog od najvećih stručnjaka sa ovih prostora. Verujem u sebe i u svoje drugare, atmosfera u ekipi je fenomenalna. Nismo imali puno vremena da pripremimo i uigramo, ali trudićemo se da već protiv Bugara dokažemo da imamo kvalitet i da sa puno optimizma dočekamo oktobarske kvalifikacije za Evropsko prvenstvo“.

RASPORED UTAKMICA:

UTORAK (11. MAJ)

POLUFINALE

14:30
Crna Gora – Severna Makedonija

17:00
SRBIJA – Bugarska

ČETVRTAK (13. MAJ)

(14:00) MEČ ZA TREĆE MESTO

(16:30) FINALE

Sve utakmice sa turnira biće direktno prenošene na TV Arena sport.