Vesti

NAVIJAJ ZA SRBIJU | "ORLIĆI" I BIVŠI ASOVI PARTIZANA I CRVENE ZVEZDE IZAZVALI ODUŠEVLJENJE U NIŠU PRED VAŽAN DUEL SRBIJE SA RUSIJOM NA "ČAIRU"

18.11.2019.

Mladi reprezentativci Srbije braća Ivan i Luka Ilić, Lazar Pavlović i Ranko Veselinović, u društvu legendi Crvene zvezde i Partizana Nenada Milijaša i Saše Ilića koji su sada u stručnom štabu Ilije Stolice, posetili su u ponedeljak pre podne dve Osnovne škole u Nišu i izazvali oduševljenje đaka. Klinci su skandirali imena svojih idola i iskoristili jedinstvenu priliku da se fotografišu i dobiju autogram.

„Želim da vas pozdravim ispred Fudbalskog saveza Srbije i da vas pozovem da nas u utorak podržite na utakmici protiv Rusije. Često sam kao igrač Partizana gostovao na Čairu i znam da niška publika ume da stvori fantastičnu atmoferu. Upravo nam takav ambijent treba u utorak uveče, jer nas očekuje najteže iskušenje u ovim kvalifikacijama. Svi ste zaista preslatki i osećamo se privilegovano što smo dobili priliku da vam ulepšamo ovaj školski čas“ – rekao je Saša Ilić i nakon toga uručio dres reprezentacije Srbije sa svojim brojem „22“ direktorki OŠ „Stefan Nemanja“ Aleksandri Projović.

 

„Vidim da ovde ima mnogo zvezdaša i partizanovaca, drago mi je što puno vas navija i za Radnički, ali nas su kao klince učili da je reprezentacija svoje zemlje svetinja i da uvek treba da dišemo kao jedan kada igra Srbija. Pripremili smo vam ulaznice za duel sa Rusijom i nadam se da ćete imati priliku da se radujete važnoj pobedi naših momaka“ – rekao je Nenad Milijaš razdraganoj deci u OŠ „Kole Rašić“.

Dok je mladi as Partizana Lazar Pavlović sa svojim drugarom iz Vojvodine Rankom Veselinovićem strpljivo delio autograme, braća Ilić su puni impresija govorili o svojim đačkim danima u Nišu i prisećali se anegdota iz školske klupe.|