Arhiva

Mikele Uva gost Slaviše Kokeze i FSS

13.03.2017.

Predsednik FS Srbije i generalni direktor FS Italije razgovali o saradnji dva saveza i eventualnoj podršci za članstvo u IK UEFA

 

Prvi čovek srpskog fudbala, Slaviša Kokeza, ugostio je danas, na molbu FS Italije, generalnog direktora Mikele Uva, inače kandidata za članstvo u Izvršni komitet UEFA koji će na predstojećem Kongresu u Helsinkiju, 5. aprila, da dobije nekoliko novih članova.


Predsednik FS Srbije i generalni direktor FS Italije razgovarali su u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi i tom prilikom postignuta je saglasnost oko buduće saradnje dva saveza koja se pre svega odnosi na mlađe kategorije, uključujući i odigravanje prijateljskih utakmica. Mikele Uva je izrazio i želju da predsednik Slaviša Kokeza i FS Srbije pruže eventualnu podršku njegovoj kandidaturi za članstvo u Izvršnom komitetu UEFA. Na kraju posete generalni direktor FS Italije obišao je SC FSS kojim je iskreno bio impresioniran, a predsedniku Slaviši Kokezi se zahvalio na prijemu na koji je naišao u Fudbalskom savezu Srbije.