Media

LIGA NACIJA | OBAVEŠTENJE ZA MEDIJE

03.06.2022.

Poštovani,

UEFA konferencija za medije dan pred drugu utakmicu Srbije u novom ciklusu Lige nacija protiv Slovenije održaće se u SC FSS u subotu 4. juna od 13 časova uz prisustvo selektora A tima Dragana Stojkovića i jednog reprezentativca. Maksimalno trajanje je 30 minuta.

Za medije je organizovan autobuski prevoz – polazak 11.45, ugao ulice Dragoslava Jovanovića i Bulevara Kralja Aleksandra, povratak 14.00.

Trening reprezentacije Srbije je na terenu broj 1 od 11 sati i otvoren je prvih 15 minuta za fotoreportere i snimatelje.

UEFA konferencija za medije reprezentacije Slovenije održaće se u medija centru stadiona „Rajko Mitić“ od 17.30, dok je trening od 18.00 na glavnom terenu i otvoren je prvih 15 minuta za snimatelje i fotoreportere. Za boravak medija na stadionu u vreme konfrencija, treninga i utakmice neophodna je akreditacija za utakmicu.

Takođe vas naljubaznije podsećamo da je dan pred utakmicu i na dan utakmice neophodno pridržavati se UEFA protokola zaštite od virusa COVID – 19 u svim zatvorenim prostorijama namenjenim za rad medija.

OBAVEŠTENJE ZA AKREDITOVANE FOTOREPORTERE

U odnosu na važeće protokole UEFA obaveštavamo akreditovane fotoreportere da je za utakmicu protiv Slovenije kretanje na stadionu dozvoljeno u zoni 2 i zoni 3.
Pred početak utakmice odnosno po završetku intoniranja druge himne biće napravljen izuzetak – fotoreporteri će imati mogućnost da priđu zoni 1 (ispred klupa) i naprave timsku fotografiju obe reprezentacije tako što će biti pozicionirani na odgovarajućem mestu. Odmah zatim sledi povratak u zonu 2.

CENTAR ZA AKREDITOVANJE
Centar za akreditovanje nalazi se na stadionu „Rajko Mitić“ (zapadna tribina – servis za članstvo).

Radno vreme je sledeće:
Petak, 3. jun: od 10 do 18 časova
Subota, 4. jun: od 10 do 18 časova
Nedelja, 5. jun: od 12 sati do početka utakmice

Hvala na razumevanju.

Srdačan pozdrav