Ivančić: Sami zakomplikovali, Bunjevčević:Veliki uspeh, Pavićević:Možemo i bolje

26.09.2017.

 

Drama sa srećnim krajem. Futsal reprezentacija Srbije izborila je plasman na UEFA Futsal EURO u Sloveniji, ali do poslednjeg trenutka vladala je neizvesnost…
-Ostvarili smo veliki uspeh, mogli sve da rešimo na vreme, ali posle nekih grešaka bili smo svedoci neizvesne završnice. Imali smo u Češkoj 4:1 i sebi malo zakomplikovali stvari, ali na kraju ipak pobedili, sada opet 3:1 i priliku da na pravi način privedemo meč kraju, ali…Neke greške ne bi smele da se dešavaju. Čestitam momcima na uspehu, sada se okrećemo Sloveniji – rekao je posle meča selektor Goran Ivančić.
Nije bilo lako ni sportskom direktoru Goranu Bunjevčeviću koji je meč posmatrao u društvu Bojana Pavićevića, koordinatora za futsal FSS.
-Čestitam selektoru, čestitam igračima, ostvarili su veliki uspeh. Srbija se nalazi među najboljim futsal selekcijama u Evropi, a ovaj rezultat biće, nadam se, samo najava još dobrih vesti naših reprezentatzivnih selekcija – istakao je Goran Bunjevčević.
Bojan Pavićević, jedan od legendarnih futsal igrača, ne krije da je teško podneo dramu u „Čairu“…
-Odigrali smo možda i najlošiju utakmicu u poslednje vreme, a opet ne pamtim da su Česi odigrali bolju utakmicu. Morali smo bolje, ali ima vremena za analizu, sada je samo važno da smo ostvarili cilj, plasirali se u završnicu kontinentalnog takmičenja, tamo gde nam je i mesto. Čestitam selektoru i igračima na svemu ostvarenom,ali ukoliko želimo više, onda moramo i bolje nego što smo to pokazali u Nišu. Hvala i divnoj publici, pomogli su nam da se sada svi zajedno radujemo – rekao je Bojan Pavićević.