Vesti

INSTRUKTORSKA SLUŽBA FSS | U SC ODRŽANA PREZENTACIJA PLANA I PROGRAMA RADA SELEKCIJA FSS

21.08.2021.

U prostorijama sportskog centra FSS u Staroj Pazovi održana je promocija vizije igre i metoda rada selekcija Fudbalskog Saveza Srbije u organizaciji Instruktorske službe FSS. Tokom dva dana seminara plan i program Saveza prezentovali su direktor centra za edukaciju, Miloš Miljanić, instruktor FSS Aleksandar Stevanović, selektor U-19, Dejan Branković i selektor U-20, Aleksandar Rogić.

Seminar je održan iz dva dela. Nakon teoretskog izlaganja predavača, pristupalo se praktičnom delu na terenima sportskog centra FSS. Među mnogobrojnim gostima bili su treneri mlađih kategorija i direktori škola fudbalskih klubova širom Srbije.

-Osnovna ideja bila je da klubovima približimo način rada Saveza. Ovim smo napravili samo prvi korak u tome sa ciljem da u narednom periodu nastavimo sa ovakvim načinom interakcija Saveza i klubova i da unapredimo i edukujemo što više trenera. Zahvalio bih se svim gostima, trenerima, selektorima, direktorima, koordinatorima omladinskih škola, koji su bili prisutni na ovom seminaru i svojim učešćem doprineli kvalitetu održavanja istog – rekao je Igor Matić, koordinator Instruktorske službe FSS.